Schilder

Schilder nodig?


Bent u in uw bedrijf op zoek naar een schilder? Hoog tijd om uw muren te (her)schilderen, of gewoon een nieuw kleurtje te geven aan uw interieur? Onze bedrijfsklussers staan paraat.

Bedrijfsklussen beschikt over een multi-inzetbaar team handige harry’s en gespecialiseerde techniekers, waaronder ook ervaren schilders. De kwaliteit van uw schilderwerk maakt of breekt een bedrijfsruimte, onze professionele schilders gaan dus uiterst zorgvuldig te werk.

Of u nu iemand zoekt om een enkele ruimte te schilderen, of u heeft een groter project voor meerdere schilders, of u heeft regelmatig een schilder (of een all-round klusbedrijf nodig), u kan steeds rekenen op de flexibiliteit en stiptheid van onze professionals.

Heeft u snel een van onze schilders nodig, of zoekt u een interim schilder, of een all-round klusser voor langere duur of meerdere opdrachten? Alles kan, we staan voor uw bedrijf paraat!

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht.


PS: op zoek naar een andere specialisatie? Neem een kijkje naar ons overzicht van techniekers en technische specialisaties

Schilder

Handige harry’s en freelance techniekers

Verder kan u op Bedrijfsklussen rekenen voor alle andere soorten klussen en karweien in uw bedrijf. Onze klussers zijn stuk voor stuk handige harry’s die u op afroep kan inhuren voor éénmalige of terugkerende opdrachten. Hier enkele typische voorbeelden van opdrachten die we vaak voor bedrijven uitvoeren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Elektriciens en elektrotechniekers

Op onze elektriciens, elektriekers en elektrotechniekers kan u rekenen voor alle kleine elektriciteitswerken en karweien gerelateerd aan stopcontacten, bekabeling en stroomvoorziening. U kan Bedrijfsklussen inschakelen als uw technische dienst in zowel Antwerpen, Limburg als Vlaams Brabant!

Lees meer keyboard_arrow_right

Onderhoudstechnieker / Servicetechnieker

Zoekt u servicetechniekers of onderhoudstechniekers? Veel bedrijven moeten een beroep kunnen doen op dergelijke gespecialiseerde techniekers voor beheer en onderhoud van hun machines of infrastructuur. Zoek niet verder, Bedrijfsklussen is er voor al uw onderhoudswerken!

Lees meer keyboard_arrow_right

Loodgieters

Ook voor loodgieterij, sanitair en klussen gerelateerd aan de watervoorziening in uw bedrijf kan u aan een gespecialiseerde Bedrijfsklusser toevertrouwen. Last van een lekkende of verstopte wc of wasbak? Of zoekt u een technieker voor de plaatsing van een nieuwe kraan of toilet? De loodgieters van Bedrijfsklussen staan voor u paraat!

Lees meer keyboard_arrow_right

ICT- en beveiligingstechniekers

Zoekt u ICT-techniekers of beveiligingstechniekers? Wij hebben ze!”

Lees meer keyboard_arrow_right

Klusjesman

Bedrijven vragen vaak naar een tijdelijke klusjesman voor hun bedrijf, omdat iemand vast in dienst nemen vaak niet interessant is (te weinig voorspelbaarheid op vlak van werkgelegenheid, of moeilijk om de juiste profielen te vinden, of gewoon financieel niet haalbaar op dit moment). Geen probleem voor onze klusjesmannen, we helpen waar we kunnen!

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x