Onderhoudstechnieker / Servicetechnieker

Onderhoudstechniekers en servicetechniekers


Bent u in uw bedrijf op zoek naar een bekwame onderhoudstechnieker of servicetechnieker? Wij hebben de vakmannen die u zoekt, en ze zeggen geen nee tegen een uitdaging, groot of klein...

Bedrijfsklussen is in 2014 ontstaan als klusjesdienst voor bedrijven, maar naarmate ons team van gepassioneerde techniekers groeide, namen we ook steeds grotere en meer technische opdrachten aan. Elke nieuwe technieker die het team vervoegde had andere kwaliteiten: de ene blinkt uit in koeltechniek en HVAC, de andere in veiligheidstechniek en ICT, weer een andere is een handige duizendpoot of begenadigd all-round servicetechnieker. 

Of u dus op zoek naar een handige harry of eerder een gespecialiseerde onderhoudstechnieker, voor een éénmalige opdracht of missie van langere termijn, u kan met uw technisch vraagstuk altijd bij Bedrijfsklussen terecht.

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht.


PS: op zoek naar een andere specialisatie? Neem een kijkje naar ons overzicht van techniekers en technische specialisaties

Onderhoudstechnieker / Servicetechnieker

Handige harry’s en freelance techniekers

Verder kan u op Bedrijfsklussen rekenen voor alle andere soorten klussen en karweien in uw bedrijf. Onze klussers zijn stuk voor stuk handige harry’s die u op afroep kan inhuren voor éénmalige of terugkerende opdrachten. Hier enkele typische voorbeelden van opdrachten die we vaak voor bedrijven uitvoeren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Elektriciens en elektrotechniekers

Op onze elektriciens, elektriekers en elektrotechniekers kan u rekenen voor alle kleine elektriciteitswerken en karweien gerelateerd aan stopcontacten, bekabeling en stroomvoorziening. U kan Bedrijfsklussen inschakelen als uw technische dienst in zowel Antwerpen, Limburg als Vlaams Brabant!

Lees meer keyboard_arrow_right

Loodgieters

Ook voor loodgieterij, sanitair en klussen gerelateerd aan de watervoorziening in uw bedrijf kan u aan een gespecialiseerde Bedrijfsklusser toevertrouwen. Last van een lekkende of verstopte wc of wasbak? Of zoekt u een technieker voor de plaatsing van een nieuwe kraan of toilet? De loodgieters van Bedrijfsklussen staan voor u paraat!

Lees meer keyboard_arrow_right

Schilder

Klussen die u uitbesteedt hoeven niet altijd zeer technisch te zijn, soms heeft u gewoon een tijdelijke werkkracht nodig voor het opknappen van (een deel van) uw bedrijfsruimtes. Een likje verf kan bijvoorbeeld wonderen doen, zeker in de handen van een vakman of professioneel schilder! Onze Bedrijfsklussers garanderen een piekfijn resultaat!

Lees meer keyboard_arrow_right

ICT- en beveiligingstechniekers

Zoekt u ICT-techniekers of beveiligingstechniekers? Wij hebben ze!”

Lees meer keyboard_arrow_right

Klusjesman

Bedrijven vragen vaak naar een tijdelijke klusjesman voor hun bedrijf, omdat iemand vast in dienst nemen vaak niet interessant is (te weinig voorspelbaarheid op vlak van werkgelegenheid, of moeilijk om de juiste profielen te vinden, of gewoon financieel niet haalbaar op dit moment). Geen probleem voor onze klusjesmannen, we helpen waar we kunnen!

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x