Loodgieters

Loodgieter nodig?


Bent u in uw bedrijf op zoek naar een loodgieter? Lekkende leidingen, problemen met het sanitair, of nieuwe installatie? Onze loodgieters staan paraat!

Bedrijfsklussen beschikt over een multi-inzetbaar team handige harry’s en gespecialiseerde techniekers, waaronder ook loodgieters. Of u nu iemand zoekt voor het installeren van uw sanitair, of een tijdelijk probleem op te lossen (lekkende kraan, verstopte leidingen, probleem met de watertoevoer, etc.), u kan steeds rekenen op onze bekwame bedrijfsklussers.

Heeft u snel één van onze loodgieters nodig voor een depannage, of zoekt u een interim klusjesman, of technisch profiel voor langere duur, of gewoon een klusbedrijf om bepaalde opdrachten of klussen uit te besteden? Alles kan, De Bedrijfsklussers staan paraat!

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht voor bepaalde herstellingen in uw bedrijf.


PS: op zoek naar een andere specialisatie? Neem een kijkje naar ons overzicht van techniekers en technische specialisaties

Loodgieters

Handige harry’s en freelance techniekers

Verder kan u op Bedrijfsklussen rekenen voor alle andere soorten klussen en karweien in uw bedrijf. Onze klussers zijn stuk voor stuk handige harry’s die u op afroep kan inhuren voor éénmalige of terugkerende opdrachten. Hier enkele typische voorbeelden van opdrachten die we vaak voor bedrijven uitvoeren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Elektriciens en elektrotechniekers

Op onze elektriciens, elektriekers en elektrotechniekers kan u rekenen voor alle kleine elektriciteitswerken en karweien gerelateerd aan stopcontacten, bekabeling en stroomvoorziening. U kan Bedrijfsklussen inschakelen als uw technische dienst in zowel Antwerpen, Limburg als Vlaams Brabant!

Lees meer keyboard_arrow_right

Onderhoudstechnieker / Servicetechnieker

Zoekt u servicetechniekers of onderhoudstechniekers? Veel bedrijven moeten een beroep kunnen doen op dergelijke gespecialiseerde techniekers voor beheer en onderhoud van hun machines of infrastructuur. Zoek niet verder, Bedrijfsklussen is er voor al uw onderhoudswerken!

Lees meer keyboard_arrow_right

Schilder

Klussen die u uitbesteedt hoeven niet altijd zeer technisch te zijn, soms heeft u gewoon een tijdelijke werkkracht nodig voor het opknappen van (een deel van) uw bedrijfsruimtes. Een likje verf kan bijvoorbeeld wonderen doen, zeker in de handen van een vakman of professioneel schilder! Onze Bedrijfsklussers garanderen een piekfijn resultaat!

Lees meer keyboard_arrow_right

ICT- en beveiligingstechniekers

Zoekt u ICT-techniekers of beveiligingstechniekers? Wij hebben ze!”

Lees meer keyboard_arrow_right

Klusjesman

Bedrijven vragen vaak naar een tijdelijke klusjesman voor hun bedrijf, omdat iemand vast in dienst nemen vaak niet interessant is (te weinig voorspelbaarheid op vlak van werkgelegenheid, of moeilijk om de juiste profielen te vinden, of gewoon financieel niet haalbaar op dit moment). Geen probleem voor onze klusjesmannen, we helpen waar we kunnen!

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x