Handige harry’s en freelance techniekers

Handige harry nodig?


Bent u in uw bedrijf op zoek naar een freelance technieker, of gewoon een handige harry om de klus te klaren? Wij hebben hem voor u!

Bij Bedrijfsklussen hebben we een multi-inzetbaar team handige harry’s en professionele klussers in dienst. Ideaal als u met een tijdelijk technisch karwei of probleem zit in uw bedrijf, of als u voor verschillende zaken (zie ook gebouwbeheer en bedrijfsonderhoud) regelmatig een “handige harry op afroep” kan gebruiken.

De kracht van Bedrijfsklussen schuilt in een hecht en toegewijd team. Onze all-round techniekers, klusjesmannen en specialisten zijn stuk voor stuk hardwerkend en loyaal. Ze smijten zich met volle goesting op elk project van korte of lange duur!

Heeft u snel één van onze handige harry’s nodig voor een depannage, of zoekt u een interim klusjesman, of technisch profiel voor langere duur, of gewoon een klusbedrijf om bepaalde opdrachten of klussen uit te besteden? Alles kan, De Bedrijfsklussers staan paraat!

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht


PS: op zoek naar een andere specialisatie? Neem een kijkje naar ons overzicht van techniekers en technische specialisaties

Handige harry’s en freelance techniekers

Elektriciens en elektrotechniekers

Op onze elektriciens, elektriekers en elektrotechniekers kan u rekenen voor alle kleine elektriciteitswerken en karweien gerelateerd aan stopcontacten, bekabeling en stroomvoorziening. U kan Bedrijfsklussen inschakelen als uw technische dienst in zowel Antwerpen, Limburg als Vlaams Brabant!

Lees meer keyboard_arrow_right

Onderhoudstechnieker / Servicetechnieker

Zoekt u servicetechniekers of onderhoudstechniekers? Veel bedrijven moeten een beroep kunnen doen op dergelijke gespecialiseerde techniekers voor beheer en onderhoud van hun machines of infrastructuur. Zoek niet verder, Bedrijfsklussen is er voor al uw onderhoudswerken!

Lees meer keyboard_arrow_right

Loodgieters

Ook voor loodgieterij, sanitair en klussen gerelateerd aan de watervoorziening in uw bedrijf kan u aan een gespecialiseerde Bedrijfsklusser toevertrouwen. Last van een lekkende of verstopte wc of wasbak? Of zoekt u een technieker voor de plaatsing van een nieuwe kraan of toilet? De loodgieters van Bedrijfsklussen staan voor u paraat!

Lees meer keyboard_arrow_right

Schilder

Klussen die u uitbesteedt hoeven niet altijd zeer technisch te zijn, soms heeft u gewoon een tijdelijke werkkracht nodig voor het opknappen van (een deel van) uw bedrijfsruimtes. Een likje verf kan bijvoorbeeld wonderen doen, zeker in de handen van een vakman of professioneel schilder! Onze Bedrijfsklussers garanderen een piekfijn resultaat!

Lees meer keyboard_arrow_right

ICT- en beveiligingstechniekers

Zoekt u ICT-techniekers of beveiligingstechniekers? Wij hebben ze!”

Lees meer keyboard_arrow_right

Klusjesman

Bedrijven vragen vaak naar een tijdelijke klusjesman voor hun bedrijf, omdat iemand vast in dienst nemen vaak niet interessant is (te weinig voorspelbaarheid op vlak van werkgelegenheid, of moeilijk om de juiste profielen te vinden, of gewoon financieel niet haalbaar op dit moment). Geen probleem voor onze klusjesmannen, we helpen waar we kunnen!

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x