Handige harry’s en freelance techniekers

Handige harry nodig?


Bent u in uw bedrijf op zoek naar een freelance technieker, of gewoon een handige harry om de klus te klaren? Wij hebben hem voor u!

Bij Bedrijfsklussen hebben we een multi-inzetbaar team handige harry’s en professionele klussers in dienst. Ideaal als u met een tijdelijk technisch karwei of probleem zit in uw bedrijf, of als u voor verschillende zaken (zie ook gebouwbeheer en bedrijfsonderhoud) regelmatig een “handige harry op afroep” kan gebruiken.

De kracht van Bedrijfsklussen schuilt in een hecht en toegewijd team. Onze all-round techniekers, klusjesmannen en specialisten zijn stuk voor stuk hardwerkend en loyaal. Ze smijten zich met volle goesting op elk project van korte of lange duur!

Heeft u snel één van onze handige harry’s nodig voor een depannage, of zoekt u een interim klusjesman, of technisch profiel voor langere duur, of gewoon een klusbedrijf om bepaalde opdrachten of klussen uit te besteden? Alles kan, De Bedrijfsklussers staan paraat!

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht


PS: op zoek naar een andere specialisatie? Neem een kijkje naar ons overzicht van techniekers en technische specialisaties

KLUSDIENST OP MAAT!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x