Klusjesman

Onze klusjesmannen zijn altijd klaar voor actie!


Moet er iets gebeuren in uw bedrijf? Klusopdracht, karweiwerken? Bedrijfsklussen heeft klusjesmannen met én zonder technische specialisaties in dienst, en ze staan klaar om jou te ontzorgen!

Bedrijfsklussen is in 2014 ontstaan als klusjesdienst voor bedrijven. Zowel kleine opdrachtjes als grotere, meer technische werken, of recurrente karweien zijn al op ons pad gekomen. Geen klus is voor onze klusjesmannen te min, geen karwei te groot!

Bedrijven kiezen vaak voor een klusjesman van Bedrijfsklussen omdat iemand vast in dienst nemen vaak niet interessant is (te weinig voorspelbaarheid op vlak van werkgelegenheid, of moeilijk om de juiste profielen te vinden, of gewoon financieel niet haalbaar op dit moment).

We bieden het grote voordeel van flexibiliteit, maar ook snelheid en heldere communicatie. De meest aangehaalde argumenten om voor externe klusjesmannen via Bedrijfklussen te kiezen zijn:

  1. Eén persoon met ruime technische bagage
  2. Professionele service met een duidelijke communicatie, discreet uitgevoerd!
  3. Volledige uitgeruste camionette met professionele gereedschappen
  4. Uitvoering volgens afspraak & ON TIME!
  5. Correcte prijs – kwaliteitsverhouding
  6. Transparante offertes en facturatievoorwaarden
  7. VEILIGHEID BOVEN ALLES!

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht voor bepaalde herstellingen in uw bedrijf.


PS: op zoek naar een andere specialisatie? Neem een kijkje naar ons overzicht van techniekers en technische specialisaties

Klusjesman

Handige harry’s en freelance techniekers

Verder kan u op Bedrijfsklussen rekenen voor alle andere soorten klussen en karweien in uw bedrijf. Onze klussers zijn stuk voor stuk handige harry’s die u op afroep kan inhuren voor éénmalige of terugkerende opdrachten. Hier enkele typische voorbeelden van opdrachten die we vaak voor bedrijven uitvoeren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Elektriciens en elektrotechniekers

Op onze elektriciens, elektriekers en elektrotechniekers kan u rekenen voor alle kleine elektriciteitswerken en karweien gerelateerd aan stopcontacten, bekabeling en stroomvoorziening. U kan Bedrijfsklussen inschakelen als uw technische dienst in zowel Antwerpen, Limburg als Vlaams Brabant!

Lees meer keyboard_arrow_right

Onderhoudstechnieker / Servicetechnieker

Zoekt u servicetechniekers of onderhoudstechniekers? Veel bedrijven moeten een beroep kunnen doen op dergelijke gespecialiseerde techniekers voor beheer en onderhoud van hun machines of infrastructuur. Zoek niet verder, Bedrijfsklussen is er voor al uw onderhoudswerken!

Lees meer keyboard_arrow_right

Loodgieters

Ook voor loodgieterij, sanitair en klussen gerelateerd aan de watervoorziening in uw bedrijf kan u aan een gespecialiseerde Bedrijfsklusser toevertrouwen. Last van een lekkende of verstopte wc of wasbak? Of zoekt u een technieker voor de plaatsing van een nieuwe kraan of toilet? De loodgieters van Bedrijfsklussen staan voor u paraat!

Lees meer keyboard_arrow_right

Schilder

Klussen die u uitbesteedt hoeven niet altijd zeer technisch te zijn, soms heeft u gewoon een tijdelijke werkkracht nodig voor het opknappen van (een deel van) uw bedrijfsruimtes. Een likje verf kan bijvoorbeeld wonderen doen, zeker in de handen van een vakman of professioneel schilder! Onze Bedrijfsklussers garanderen een piekfijn resultaat!

Lees meer keyboard_arrow_right

ICT- en beveiligingstechniekers

Zoekt u ICT-techniekers of beveiligingstechniekers? Wij hebben ze!”

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x