Klusjesman

Onze klusjesmannen zijn altijd klaar voor actie!


Moet er iets gebeuren in uw bedrijf? Klusopdracht, karweiwerken? Bedrijfsklussen heeft klusjesmannen met én zonder technische specialisaties in dienst, en ze staan klaar om jou te ontzorgen!

Bedrijfsklussen is in 2014 ontstaan als klusjesdienst voor bedrijven. Zowel kleine opdrachtjes als grotere, meer technische werken, of recurrente karweien zijn al op ons pad gekomen. Geen klus is voor onze klusjesmannen te min, geen karwei te groot!

Bedrijven kiezen vaak voor een klusjesman van Bedrijfsklussen omdat iemand vast in dienst nemen vaak niet interessant is (te weinig voorspelbaarheid op vlak van werkgelegenheid, of moeilijk om de juiste profielen te vinden, of gewoon financieel niet haalbaar op dit moment).

We bieden het grote voordeel van flexibiliteit, maar ook snelheid en heldere communicatie. De meest aangehaalde argumenten om voor externe klusjesmannen via Bedrijfklussen te kiezen zijn:

  1. Eén persoon met ruime technische bagage
  2. Professionele service met een duidelijke communicatie, discreet uitgevoerd!
  3. Volledige uitgeruste camionette met professionele gereedschappen
  4. Uitvoering volgens afspraak & ON TIME!
  5. Correcte prijs – kwaliteitsverhouding
  6. Transparante offertes en facturatievoorwaarden
  7. VEILIGHEID BOVEN ALLES!

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht voor bepaalde herstellingen in uw bedrijf.


PS: op zoek naar een andere specialisatie? Neem een kijkje naar ons overzicht van techniekers en technische specialisaties

KLUSDIENST OP MAAT!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x