Voordelen klusjesdienst

Bedrijven opteren steeds minder vaak voor vaste klusjesmannen. Het is nu eenmaal moeilijk te voorspellen wanneer er meer of minder klusjes of herstellingen zullen opduiken. Een externe klusjesdienst wordt dan wel heel interessant... Hieronder een overzicht van de belangrijkste voordelen van een externe klusjesdienst, zoals de formule die Bedrijfsklussen aanbiedt.

1) Ruime technische bagage

Het voordelen van een externe klusjesdienst is dat klusjesbedrijven vaak verschillende complementaire profielen kunnen aanbieden en daarmee dus een zeer brede technische bagage, die je nooit allemaal samen in één vaste klusjesman kan terugvinden.

2) Volledige uitrusting

Als je als bedrijf iemand vast in dienst neemt voor alle klusjes, karweien en technische opdrachten in en rond je bedrijfsgebouwen, dan moet je behalve de vast personeelskosten ook zorgen voor materiaal en uitrusting. Vertrouw je de werken aan een externe partij toe, dan zorgt die voor al het nodige materiaal. Zo komt elke Bedrijfsklusser bij bedrijven langs met een volledig uitgeruste camionette met professionele gereedschappen.

3) Planning en afspraken

Stel dat het wat drukker wordt en er verschillende zaken tegelijk moeten opgeknapt worden: bij een vaste klusser stapelt het werk zich dan op, terwijl een externe klusjesdienst kan beslissen om meerdere mensen tegelijk te sturen.

4) Total cost of ownership

Flexibiliteit is een zeer groot voordeel van een externe kluspartner: je roept hem enkel op wanneer je hem nodig hebt. Heb je iemand vast in dienst, dan moet je die zoveel mogelijk aan het werk houdt, wat je organisatie meer energie kost én wat meestal duurder uitkomt in totale kosten.

5) Verantwoordelijkheid inzake veiligheid

Indien een externe klusser een karwei komt klaren voor je bedrijf, dan blijft het klusbedrijf dat deze klusser in dienst heeft verantwoordelijk voor diens veiligheid. Je hoeft je daar dus ook weer geen zorgen over te maken!

Voordelen klusjesdienst

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x