Elektriciens en elektrotechniekers

Electriciteitswerken in Antwerpen & Limburg


Elektriciteitswerken nodig in Antwerpen of Limburg?

Heeft u een bedrijf waar er een aantal (kleine) elektriciteitswerken moeten gebeuren, en het bedrijf is gelegen in de regio Antwerpen of Limburg

Bedrijfsklussen Tom Toelen verzorgt alle kleine elektriciteitswerken in de provincies Antwerpen en Limburg. Wij kunnen verschillende kleine elektriciteitswerken voor uw bedrijf uitvoeren. Zoals het wegwerken van kabels, loshangende stopcontacten vastzetten, vervangen of zelfs stopcontacten bijplaatsen. Maar ons werk gaat ook van het herstellen en of bijplaatsen van elektriciteitsleidingen, aansluitingen of lichtpunten tot het voorzien van elektriciteit in aanbouwen en (kleine) nieuwe gebouwen. 

Elektriciteit leggen

Let op! Wij leggen enkel elektriciteit in kleinere gebouwen of in bestaande situaties. Wij leggen geen elektriciteit in nieuwbouwwoningen! Wij leggen enkel kleinere elektriciteitswerken. 

Maar elektriciteit leggen is niet het enige wat Bedrijfsklussen Tom Toelen doet.
  • Herstellingen
  • Onderhoud
  • Opkuis voor verkoop en na verhuur
  • Buitenwerken
  • ...

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht


PS: op zoek naar een andere specialisatie? Neem een kijkje naar ons overzicht van techniekers en technische specialisaties

Elektriciens en elektrotechniekers

Handige harry’s en freelance techniekers

Verder kan u op Bedrijfsklussen rekenen voor alle andere soorten klussen en karweien in uw bedrijf. Onze klussers zijn stuk voor stuk handige harry’s die u op afroep kan inhuren voor éénmalige of terugkerende opdrachten. Hier enkele typische voorbeelden van opdrachten die we vaak voor bedrijven uitvoeren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Onderhoudstechnieker / Servicetechnieker

Zoekt u servicetechniekers of onderhoudstechniekers? Veel bedrijven moeten een beroep kunnen doen op dergelijke gespecialiseerde techniekers voor beheer en onderhoud van hun machines of infrastructuur. Zoek niet verder, Bedrijfsklussen is er voor al uw onderhoudswerken!

Lees meer keyboard_arrow_right

Loodgieters

Ook voor loodgieterij, sanitair en klussen gerelateerd aan de watervoorziening in uw bedrijf kan u aan een gespecialiseerde Bedrijfsklusser toevertrouwen. Last van een lekkende of verstopte wc of wasbak? Of zoekt u een technieker voor de plaatsing van een nieuwe kraan of toilet? De loodgieters van Bedrijfsklussen staan voor u paraat!

Lees meer keyboard_arrow_right

Schilder

Klussen die u uitbesteedt hoeven niet altijd zeer technisch te zijn, soms heeft u gewoon een tijdelijke werkkracht nodig voor het opknappen van (een deel van) uw bedrijfsruimtes. Een likje verf kan bijvoorbeeld wonderen doen, zeker in de handen van een vakman of professioneel schilder! Onze Bedrijfsklussers garanderen een piekfijn resultaat!

Lees meer keyboard_arrow_right

ICT- en beveiligingstechniekers

Zoekt u ICT-techniekers of beveiligingstechniekers? Wij hebben ze!”

Lees meer keyboard_arrow_right

Klusjesman

Bedrijven vragen vaak naar een tijdelijke klusjesman voor hun bedrijf, omdat iemand vast in dienst nemen vaak niet interessant is (te weinig voorspelbaarheid op vlak van werkgelegenheid, of moeilijk om de juiste profielen te vinden, of gewoon financieel niet haalbaar op dit moment). Geen probleem voor onze klusjesmannen, we helpen waar we kunnen!

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x