Sanitaire werken Kontich

Een klusjesdienst gezocht voor sanitaire werken in jouw bedrijf in Kontich?

Last van lekkende leidingen, problemen met het sanitair, of nieuwe installatie? Als de leidingen al aanwezig zijn, plaatsen wij toiletten en wasbakken. We herstellen ook lekkende of verstopte toiletten en wasbakken. De oude installatie kan ook door ons afgevoerd worden, zo blijft u niet met alles zitten.

Bedrijfsklussen is jouw professionele klusjesdienst op maat.

Bedrijfsklussen: dé professionele klusjesdienst voor sanitaire werken in jouw bedrijf in Kontich

Bedrijfsklussen zorgt voor een optimale klusuitvoering in een uniek concept waarin u zowel tijd, problemen als geld bespaart!

Onze diensten focussen zich op het oplossen van klussen waar u moeilijk een gespecialiseerd bedrijf voor vindt. Bent u op zoek naar een loodgieter voor sanitaire werken in uw bedrijf? Bedrijfsklussen is van alle markten thuis en komt graag ter plaatse. 

Contacteer bedrijfsklussen voor sanitaire werken in je bedrijf in Kontich!

Bedrijfsklussen, loodgieter voor sanitaire werken in Kontich

Sanitaire werken in je bedrijf in Kontich gepland? Bedrijfsklussen biedt een all-in-one service.

Klussen voor bedrijven kunnen verschillende zaken inhouden. Zoekt u een loodgieter voor uw bedrijf? Onze medewerkers zijn van vele markten thuis!

Die ruimtes binnen uw bedrijf worden frequent gebruikt. Lekkende kranen, geurhinder of slecht doorlopende toiletten kunnen uw medewerkers frustreren. Ook dat kan u door ons laten nakijken. Omdat deze toiletten vaak gebruikt worden is een degelijk onderhoud belangrijk om zulke zaken te voorkomen. Regelmatig ontkalken, verwijderen van urinesteen kan al ernstige problemen vermijden. 

Waarvoor kan u nog bij ons terecht? Het vervangen of het terug vasthangen van een toiletbril, onderhoud en of herstellen van de jachtbak, vervangen van de kraan, ophangen van spiegels, zeephouders of handdoekhouders, ...

Wij lossen de problemen op eenmaal ter plaatse, op voorhand komen kijken is vaak overbodig. Al deze opdrachten worden in regie uitgevoerd. Kosten van de materialen worden op voorhand besproken met u als klant.

Wenst u een totale renovatie van de sanitaire ruimte dan verwijzen wij u graag door naar onze gespecialiseerde collega’s.

Ontdek wat bedrijfsklussen voor jouw bedrijf kan betekenen

Bedrijfsklussen is een uniek concept speciaal voor bedrijven.

Bedrijfsklussen, loodgieter voor sanitaire werken in Kontich

De voordelen van een externe klusjesdienst voor uw sanitaire werken.

Bedrijven opteren steeds minder vaak voor vaste klusjesmannen, en loodgieters zijn soms moeilijk te pakken te krijgen. Het is nu eenmaal moeilijk te voorspellen wanneer er meer of minder klusjes of herstellingen zullen opduiken. Een externe klusjesdienst wordt dan wel heel interessant... 

Hieronder een overzicht van de belangrijkste voordelen van een externe klusjesdienst, zoals de formule die Bedrijfsklussen aanbiedt:

  • We beschikken over een ruime technische bagage
  • Onze medewerkers beschikken over een volledig uitgeruste camionette met daarin professionele materialen, deze volstaan voor een vlotte service.
  • We hanteren een vaste planning
  • Flexibiliteit: je roept ons op wanneer je ons nodig hebt
  • Verantwoordelijkheid inzake veiligheid


Sanitaire werken of kleine herstellingen? Onze medewerkers zijn van vele markten thuis!

Koeltechnieken

Bent u op zoek naar verkoeling? We creëren extra comfort in uw bedrijf of in uw woning dankzij een airco.Samen met u gaan we op zoek naar het meest geschikte model!Onze expert komt vrijblijvend bij u langs in Kontich om de mogelijkheden toe te lichten.

Lees meer over koeltechnieken

Elektrotechnieken

Loshangende kabels of bijtrekken van kabels? Wij voeren het uit! Daarnaast voeren we elektriciteitswerken uit, zoals loshangende stopcontacten vastzetten, vervangen of bijplaatsen. Lampen vervangen of herstellen, of omschakelen naar LED verlichting? Via een studie kunnen we berekenen welke besparingen dat u kan opleveren.

Lees meer over elektrotechnieken

Herstellingen

In elk bedrijf is er wel is de nood aan een onderhoud of herstelling. Denk maar aan het reinigen van de dakgoten, het afstellen van deuren, het plaatsen van een nieuwe deurpomp, ...
Voor dit alles en nog veel meer kan u bij ons terecht! We werken periodiek of op afroep.
Steeds zonder contract en verplichtingen.

Lees meer over onze hersteldienst

Sanitaire werken

Een loodgieter nodig voor kleine sanitaire werken zoals het plaatsen van een nieuw toilet, nieuwe kraan of een nieuwe wasbak? Als de leidingen al aanwezig zijn, plaatsen wij toiletten en wasbakken. We herstellen ook lekkende of verstopte toiletten en wasbakken.

Lees meer over sanitaire werken

Gyprocwerken

Herstellingen uitvoeren aan uw gipswanden of nieuwe wanden plaatsen? Voor alle mogelijke werken aan uw gipswanden of plafonds kan u beroep op ons doen. Oplevering is zoals u wenst enkel schuren en schilderklaar maken of volledig afgewerkt.

Lees meer over gyprocwerken

Schilderwerken

Nood aan het bijwerken of schilderen van enkele muren, plafonds of vloeren binnen uw bedrijf in Kontich? U kan bij ons terecht voor deze schilderwerken. Ook het schilderen van deuren en raamkozijnen kan door ons uitgevoerd worden.

Lees meer over schilderwerken

Systeemplafond plaatsen

Het plaatsen van een systeemplafond in uw bedrijf in Kontich,n ;bn, magazijn of winkel is een propere en eenvoudige oplossing om snel een plafond te creëren zonder veel stof en breekwerk. Het is gemakkelijk te plaatsen en u kan het voorzien van zoveel licht als u wenst. De bekabeling loopt over de plafondtegels en blijft bereikbaar.

Lees meer over het plaatsen van systeemplafonds

Ophalen van afval

Geen tijd of geschikt transport om naar het containerpark te rijden? Wij beschikken over camionette met aanhangwagen. Wanneer u uw bedrijf (of delen ervan) opruimt of als u werken uitvoert, moet er soms meermaals naar containerpark gereden worden. Lig er niet van wakker: bel Bedrijfsklussen en wij regelen alles.

Lees meer over onze afvaldienst

Het ontstaan van bedrijfsklussen 

Bedrijfsklussen is ontstaan in 2014 als klusjesdienst voor bedrijven, met als doel deze bedrijven een helpende hand te bieden in het oplossen van kleine klusjes aan, in en rond de gebouwen.

Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring om u met de meest uiteenlopende klussen te kunnen helpen. U bundelt een aantal taken, wij spreken een dag en uur af en voeren het werk uit!
Alles wordt gedetailleerd omschreven, geen discussie achteraf.

U kan op regelmatige basis gebruik maken van onze klusdiensten, of een van onze medewerkers oproepen voor een éénmalige, snelle interventie. Alles aan een, op voorhand bepaald, vast uurtarief.

Zoals dat een professionele klusjesdienst betaamt, zijn al onze medewerkers uitgerust met een volledig ingerichte camionette en eventueel aanhangwagen.

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld uw klus hier aan. Uw klusjesdienst staat paraat!

Ontvang een gratis offerteMeld een sanitaire klus

Bedrijfsklussen, loodgieter voor sanitaire werken in Kontich

Sanitaire werken | Kontich

Bedrijfsklussen is jouw professionele klusjesdienst op maat. We gaan voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding, stiptheid en duidelijke communicatie.

Bezoek onze socials:

LinkedIn - Facebook - Instagram - Twitter - Youtube - Tumblr - Vimeo - Soundcloud

Bedrijfsklussen

BE0627.787.958

Kerkhofstraat 14,
3945 Ham

E. info@bedrijfsklussen.be

✆ 0474 97 22 94

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x