Koeltechniek

U denkt erover om een airco te laten installeren? 

Waarschijnlijk zit u met een aantal vragen? 

  • Waar gaan we deze hangen?
  • Hoe zit het met kabels en leidingen, blijven die zichtbaar? 
  • Wat met de buitenunit?
  • ...

Wij leveren en plaatsen diverse merken en types, zo kunnen wij u steeds een oplossing aanbieden. 

Zo kan er zelfs een airco voorzien worden ZONDER buitenunit! Indien de ruimte, waar u een airco wenst,  rechtstreekse buitenmuur zit kan er gewerkt worden zonder buitenunit! Wij dienen enkel 2 ronde gaten naar buiten te voorzien waar er roosters in geplaatst worden. Snelle en eenvoudige plaatsing! 

Indien u meerdere ruimtes tegelijk wil koelen/verwarmen is er wel altijd een buitenunit nodig!

Wij komen steeds ter plaatse kijken naar uw wensen en wat de mogelijkheden zijn, zo zijn er geen verrassingen achteraf!

Ook voor nazicht en onderhoud van uw ventilatie of airco kan u bij ons terecht!

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht in uw bedrijf.

Koeltechniek

Elektrotechnieken

Loshangende kabels of bijtrekken van kabels? Wij voeren het uit! Daarnaast kunnen we elektriciteitswerken zoals loshangende stopcontacten vastzetten, vervangen of bijplaatsen. Lampen vervangen of herstellen, of omschakelen naar LED verlichting? Via een studie kunnen we berekenen welke besparingen dat u kan opleveren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Herstellingen

In elk bedrijf is er wel is de nood aan een onderhoud of herstelling. Nakijken of alles nog werkt. Reinigen van de dakgoten, zijn de deuren nog juist afgesteld, plaatsen nieuwe deurpomp,...? Voor dit alles en nog veel meer kan u bij ons terecht! Periodiek of op afroep! Steeds zonder contract en verplichtingen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Sanitair

Nood aan een nieuw toilet, nieuwe kraan, nieuwe wasbak? Als de leidingen al aanwezig zijn, plaatsen wij toiletten en wasbakken. We herstellen ook lekkende of verstopte toiletten en wasbakken.

Lees meer keyboard_arrow_right

Gyprocwerken

Herstellingen uitvoeren aan uw gipswanden of nieuwe wanden plaatsen? Voor alle mogelijke werken aan uw gipswanden of plafonds kan u beroep op ons doen. Oplevering is zoals u wenst enkel schuren en schilder klaar maken of volledig afgewerkt.

Lees meer keyboard_arrow_right

Schilderwerken

Nood aan het bijwerken of schilderen van enkele muren, plafonds of vloeren binnen uw bedrijf. U kan bij ons terecht voor deze schilderwerken. Ook het schilderen van deuren en raamkozijnen kan door ons uitgevoerd worden.

Lees meer keyboard_arrow_right

Systeemplafond plaatsen

Het plaatsen van een systeemplafond in uw bedrijf, magazijn of winkel is een propere en eenvoudige oplossing om snel een plafond te creëren zonder veel stof en breekwerk. Het is gemakkelijk te plaatsen en u kan het voorzien van zoveel licht als u wenst. De bekabeling loopt over de plafondtegels en blijft bereikbaar.

Lees meer keyboard_arrow_right

Ophalen afval

Geen tijd of geschikt transport om naar het containerpark te rijden? Wij beschikken over camionette met aanhangwagen.

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x