Herstellingen

Defecte klink, kapotte bureaustoel, losliggende tegels, gat in het plafond, haperende scharnieren, het maakt eigenlijk niet uit wat er hersteld moet worden: Onze medewerkers lossen het voor u op!

Wij zijn als klusdienst gespecialiseerd in het herstellen of vervangen van deuren, deurklinken, plaatsen van sloten, deurpompen,... . Daarnaast kan u ook beroep doen op ons voor het reinigen van de dakgoot, ophangen van kaders, herstellen van meubilair, plaatsen van brievenbus,... kortom voor al het onderhoud/herstellingen in en rond uw gebouwen kan u terecht bij Bedrijfsklussen.

U geeft aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij plannen deze spoedig in! 

Andere technische specialisaties?

Nog andere technische diensten nodig? Onze medewerkers zijn van vele markten thuis! 

  • Gipswanden plaatsen 
  • Elektrische werken
  • Plaatsen Systeemplafonds 
  • Koeltechniek
  • Afvoer containerpark 
  • Schilderwerken
  • Sanitair

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht in uw bedrijf.

Herstellingen

Elektrotechnieken

Loshangende kabels of bijtrekken van kabels? Wij voeren het uit! Daarnaast kunnen we elektriciteitswerken zoals loshangende stopcontacten vastzetten, vervangen of bijplaatsen. Lampen vervangen of herstellen, of omschakelen naar LED verlichting? Via een studie kunnen we berekenen welke besparingen dat u kan opleveren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Sanitair

Nood aan een nieuw toilet, nieuwe kraan, nieuwe wasbak? Als de leidingen al aanwezig zijn, plaatsen wij toiletten en wasbakken. We herstellen ook lekkende of verstopte toiletten en wasbakken.

Lees meer keyboard_arrow_right

Gyprocwerken

Herstellingen uitvoeren aan uw gipswanden of nieuwe wanden plaatsen? Voor alle mogelijke werken aan uw gipswanden of plafonds kan u beroep op ons doen. Oplevering is zoals u wenst enkel schuren en schilder klaar maken of volledig afgewerkt.

Lees meer keyboard_arrow_right

Schilderwerken

Nood aan het bijwerken of schilderen van enkele muren, plafonds of vloeren binnen uw bedrijf. U kan bij ons terecht voor deze schilderwerken. Ook het schilderen van deuren en raamkozijnen kan door ons uitgevoerd worden.

Lees meer keyboard_arrow_right

Systeemplafond plaatsen

Het plaatsen van een systeemplafond in uw bedrijf, magazijn of winkel is een propere en eenvoudige oplossing om snel een plafond te creëren zonder veel stof en breekwerk. Het is gemakkelijk te plaatsen en u kan het voorzien van zoveel licht als u wenst. De bekabeling loopt over de plafondtegels en blijft bereikbaar.

Lees meer keyboard_arrow_right

Ophalen afval

Geen tijd of geschikt transport om naar het containerpark te rijden? Wij beschikken over camionette met aanhangwagen.

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x