Elektrotechnieken

Op zoek naar een elektro technieker voor uw bedrijf? 

Onze medewerkers verzorgen alle elektriciteitswerken in uw regio. Onze bedrijfsklussers kunnen verschillende kleine elektriciteitswerken voor uw bedrijf uitvoeren: kabels wegwerken, loshangende stopcontacten vastzetten/vervangen/bijplaatsen, etc..

Je kan onze elektriciens bijvoorbeeld ook inzetten voor het herstellen en/of bijplaatsen van elektriciteitsleidingen, aansluitingen of lichtpunten tot het voorzien van elektriciteit in aanbouwen en (kleine) nieuwe gebouwen.

Elektriciteit voorzien! 

Onze elektriciens kunnen in uw bedrijf, extra elektriciteit voorzien en aansluiten. Houd er echter rekening mee dat we geen elektriciteit leggen in nieuwbouwwoningen of volledige renovatie projecten. 

Andere technische specialisaties?

Nog andere technische diensten nodig? Onze medewerkers zijn van vele markten thuis! 

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht in uw bedrijf.

Elektrotechnieken

Herstellingen

In elk bedrijf is er wel is de nood aan een onderhoud of herstelling. Nakijken of alles nog werkt. Reinigen van de dakgoten, zijn de deuren nog juist afgesteld, plaatsen nieuwe deurpomp,...? Voor dit alles en nog veel meer kan u bij ons terecht! Periodiek of op afroep! Steeds zonder contract en verplichtingen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Sanitair

Nood aan een nieuw toilet, nieuwe kraan, nieuwe wasbak? Als de leidingen al aanwezig zijn, plaatsen wij toiletten en wasbakken. We herstellen ook lekkende of verstopte toiletten en wasbakken.

Lees meer keyboard_arrow_right

Gyprocwerken

Herstellingen uitvoeren aan uw gipswanden of nieuwe wanden plaatsen? Voor alle mogelijke werken aan uw gipswanden of plafonds kan u beroep op ons doen. Oplevering is zoals u wenst enkel schuren en schilder klaar maken of volledig afgewerkt.

Lees meer keyboard_arrow_right

Schilderwerken

Nood aan het bijwerken of schilderen van enkele muren, plafonds of vloeren binnen uw bedrijf. U kan bij ons terecht voor deze schilderwerken. Ook het schilderen van deuren en raamkozijnen kan door ons uitgevoerd worden.

Lees meer keyboard_arrow_right

Systeemplafond plaatsen

Het plaatsen van een systeemplafond in uw bedrijf, magazijn of winkel is een propere en eenvoudige oplossing om snel een plafond te creëren zonder veel stof en breekwerk. Het is gemakkelijk te plaatsen en u kan het voorzien van zoveel licht als u wenst. De bekabeling loopt over de plafondtegels en blijft bereikbaar.

Lees meer keyboard_arrow_right

Ophalen afval

Geen tijd of geschikt transport om naar het containerpark te rijden? Wij beschikken over camionette met aanhangwagen.

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x