Professionele klusjesdienst Boutersem

Klusjesman gezocht voor jouw bedrijf in Boutersem?

Bedrijfsklussen zorgt voor een optimale klusuitvoering in een uniek concept waarin u zowel tijd, problemen als geld bespaart!

Bedrijfsklussen: jouw professionele klusjesdienst op maat

Bedrijfsklussen is jouw professionele klusjesdienst op maat voor je bedrijf in Boutersem. We gaan voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding, stiptheid en duidelijke communicatie.

We bieden een uniek concept speciaal voor bedrijven. Klusjesmannen komen minder en minder voor in een bedrijf, maar dit wil niet zeggen dat de bedrijven geen klusjes meer op te knappen hebben. Daarom kunnen bedrijven eenmalig of op regelmatige basis via Bedrijfsklussen een klusjesman inhuren om de nodige klusjes uit te voeren!

Wat kost een klusjesman?

Wens je gebruik te maken van onze klusjesdiensten?
Eénmalig, periodiek of elke dag? Alles is mogelijk.

Wij voeren de klusjes in jouw bedrijf uit voor onderstaande regio's:

 • De gehele regio Brussel - Leuven
 • Regio Antwerpen
 • Regio Limburg - Luik

Vraag jouw offerte op of meld een klus via ons formulier, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsklussen, jouw professionele klusjesdienst in Boutersem
Wat doet een klusjesman?

Klussen voor bedrijven kunnen verschillende zaken inhouden. Onze klusjesdienst is van vele markten thuis, hier sommen we er een aantal op. Mocht u iets niet onmiddellijk terugvinden, neem gerust contact met ons op, de kans bestaat dat we u ook hiermee kunnen verder helpen.

Contacteer jouw professionele klusjesdienst voor je bedrijf in Boutersem!

Meld een klus


Onze klusjesdiensten:

 1. Koeltechnieken
  Bent u op zoek naar verkoeling? We creëren extra comfort in uw bedrijf of in uw woning dankzij een airco.
  Samen met u gaan we op zoek naar het meest geschikte model!
  Onze expert komt vrijblijvend bij u langs in Boutersem om de mogelijkheden toe te lichten.
 2. Elektrotechnieken
  Loshangende kabels of bijtrekken van kabels? Wij voeren het uit! Daarnaast voeren we elektriciteitswerken uit, zoals loshangende stopcontacten vastzetten, vervangen of bijplaatsen. Lampen vervangen of herstellen, of omschakelen naar LED verlichting? Via een studie kunnen we berekenen welke besparingen dat u kan opleveren.

 3. Herstellingen
  In elk bedrijf is er wel is de nood aan een onderhoud of herstelling. Denk maar aan het reinigen van de dakgoten, het afstellen van deuren, het plaatsen van een nieuwe deurpomp, ...
  Voor dit alles en nog veel meer kan u bij ons terecht! We werken periodiek of op afroep.
  Steeds zonder contract en verplichtingen.

 4. Sanitair

  Nood aan een nieuw toilet, nieuwe kraan, nieuwe wasbak? Als de leidingen al aanwezig zijn, plaatsen wij toiletten en wasbakken. We herstellen ook lekkende of verstopte toiletten en wasbakken.

 5. Gyprocwerken
  Herstellingen uitvoeren aan uw gipswanden of nieuwe wanden plaatsen? Voor alle mogelijke werken aan uw gipswanden of plafonds kan u beroep op ons doen. Oplevering is zoals u wenst enkel schuren en schilderklaar maken of volledig afgewerkt.

 6. Schilderwerken
  Nood aan het bijwerken of schilderen van enkele muren, plafonds of vloeren binnen uw bedrijf in Boutersem? U kan bij ons terecht voor deze schilderwerken. Ook het schilderen van deuren en raamkozijnen kan door ons uitgevoerd worden.

 7. Systeemplafond plaatsen
  Het plaatsen van een systeemplafond in uw bedrijf in Boutersem,n ;bn, magazijn of winkel is een propere en eenvoudige oplossing om snel een plafond te creëren zonder veel stof en breekwerk. Het is gemakkelijk te plaatsen en u kan het voorzien van zoveel licht als u wenst. De bekabeling loopt over de plafondtegels en blijft bereikbaar.

 8. Ophalen van afval
  Geen tijd of geschikt transport om naar het containerpark te rijden? Wij beschikken over camionette met aanhangwagen. Wanneer u uw bedrijf (of delen ervan) opruimt of als u werken uitvoert, moet er soms meermaals naar containerpark gereden worden. Lig er niet van wakker: bel Bedrijfsklussen en wij regelen alles.

Bedrijfsklussen professionele klusjesdienst in Boutersem

Waarom kiezen voor een klusjesdienst voor je bedrijf in Boutersem?

Bedrijven opteren steeds minder vaak voor vaste klusjesmannen. Het is nu eenmaal moeilijk te voorspellen wanneer er meer of minder klusjes of herstellingen zullen opduiken. Een externe klusjesdienst wordt dan wel heel interessant... Hieronder een overzicht van de belangrijkste voordelen van een externe klusjesdienst, zoals de formule die Bedrijfsklussen aanbiedt.

 • Ruime technische bagage
 • We beschikken over een volledige uitrusting
 • We hanteren een vaste planning
 • Flexibiliteit: je roept ons op wanneer je ons nodig hebt
 • Verantwoordelijkheid inzake veiligheid

Bedrijfsklussen gaat voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding, stiptheid en duidelijke communicatie!

Bedrijfsklussen, voor ons is geen klus te min!

Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring om u met de meest uiteenlopende klussen te kunnen helpen. U bundelt een aantal taken, wij spreken een dag en uur af en voeren het werk uit!
Alles wordt gedetailleerd omschreven, geen discussie achteraf.

U kan op regelmatige basis gebruik maken van onze klusdiensten, of een van onze medewerkers oproepen voor een éénmalige, snelle interventie. Alles aan een, op voorhand bepaald, vast uurtarief.

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld uw klus hier aan. Uw klusjesdienst staat paraat!

Jouw professionele klusjesdienst op maat.

Bedrijfsklussen is jouw professionele klusjesdienst op maat. We gaan voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding, stiptheid en duidelijke communicatie.

Bezoek onze socials:

LinkedIn - Facebook - Instagram - Twitter - Youtube - Tumblr - Vimeo - Soundcloud

Bedrijfsklussen

BE0627.787.958

Kerkhofstraat 14,
3945 Ham

E. info@bedrijfsklussen.be

✆ 0474 97 22 94

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x