Gyprocwerken ® Rotselaar

Zoek je een professionele klusjesdienst voor het uitvoeren van gyprocwerken ® in uw bedrijf in Rotselaar?

Herstellingen uitvoeren aan uw gipswanden of nieuwe wanden plaatsen?
Voor alle mogelijke werken aan uw gipswanden of plafonds kan u beroep op ons doen.

Op zoek naar meer informatie, of benieuwd naar de kosten voor gyprocwerken?

Bedrijfsklussen is de gespecialiseerde klusjesdienst voor het uitvoeren van gyprocwerken ®

Is jouw bedrijf in Rotselaar in volle ontwikkeling? Dan heeft u misschien plannen om een bepaalde ruimte van functie te laten wijzigen. 

U kan eenvoudig extra muren of nieuwe ruimtes creëren als u werkt met gipskartonplaten, een veelzijdig materiaal dat u toelaat om snel en proper aanpassingen uit te voeren. 

Als professionele klusjesdienst staat Bedrijfsklussen voor u klaar!
We kunnen voor u een mooie muur creëren met gipskartonplaten. Afhankelijk van de functie van de muur kan er gekozen worden voor een enkele of dubbele beplating, met isolatie of zonder, …

Na afloop wordt het geheel schilderklaar afgeleverd. Kies je liever voor een totale afwerking? Ook daar kunnen we voor zorgen! We voeren de nodige schilderwerken met plezier voor je uit

Ook het verwijderen van gipskartonplaten kan u door Bedrijfsklussen laten uitvoeren. Daar waar wij de muur moeten afbreken wordt er een stofvrije zone gecreëerd, zo blijft de hinder voor de overige ruimtes grotendeels beperkt. U kan zelf een container voorzien voor het afval of wij voorzien er zelf één, indien de afval beperkt is wordt het door ons afgevoerd

Daar waar de muur verwijderd werd kunnen wij het geheel bijwerken, zodat alles weer een mooi geheel wordt. 

Voor grote of kleine werken kan u bij Bedrijfsklussen terecht

Vraag jouw offerte op of meld een klus via ons formulier, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor gyprocwerken ® of voor andere klussen komen we graag ter plaatse bij jouw bedrijf in Rotselaar.

gyprocwerken Rotselaar

Bedrijfsklussen: jouw professionele klusjesdienst in Rotselaar

Bedrijfsklussen zorgt voor een optimale klusuitvoering in een uniek concept waarin u zowel tijd, problemen als geld bespaart!

Bedrijfsklussen is een uniek concept speciaal voor bedrijven. Klusjesmannen komen minder en minder voor in een bedrijf, maar dit wil niet zeggen dat de bedrijven geen klusjes meer op te knappen hebben. Daarom kunnen bedrijven eenmalig of op regelmatige basis via Bedrijfsklussen een klusjesman inhuren om de nodige klusjes uit te voeren! Voor klussen groot of klein komen we graag ter plaatse bij jouw bedrijf in Rotselaar.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste voordelen van een externe klusjesdienst, zoals de formule die Bedrijfsklussen aanbiedt.

 • We beschikken over een ruime technische bagage
 • We zijn volledig uitgerust voor elke klus
 • We hanteren een vaste planning
 • Flexibiliteit: je roept ons op wanneer je ons nodig hebt
 • Verantwoordelijkheid inzake veiligheid

Gyprocwerken Rotselaar

Je wilt Gyproc ® laten plaatsen in Rotselaar? Voor ons is geen klus te min!

Gyprocwerken ® gepland? Gipskarton wanden laten plaatsen of juist laten verwijderen? U bundelt een aantal taken, wij spreken een dag en uur af en voeren het werk uit! 

U kan op regelmatige basis gebruik maken van onze klusdiensten, of een van onze medewerkers oproepen voor een éénmalige, snelle interventie. Alles aan een, op voorhand bepaald, vast uurtarief.

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld uw klus hier aan. Uw klusjesdienst staat paraat!

Bedrijfsklussen, dat is meer dan gyprocwerken ® alleen!

Buiten voor het uitvoeren van allerhande gyprocwerken ®, kun je bij ons terecht voor volgende klusjes:

 1. Koeltechnieken
  Bent u op zoek naar verkoeling? We creëren extra comfort in uw bedrijf of in uw woning dankzij een airco.
  Samen met u gaan we op zoek naar het meest geschikte model!
  Onze expert komt vrijblijvend bij u langs in Kasterlee om de mogelijkheden toe te lichten.

 2. Elektrotechnieken
  Loshangende kabels of bijtrekken van kabels? Wij voeren het uit! Daarnaast voeren we elektriciteitswerken uit, zoals loshangende stopcontacten vastzetten, vervangen of bijplaatsen. Lampen vervangen of herstellen, of omschakelen naar LED verlichting? Via een studie kunnen we berekenen welke besparingen dat u kan opleveren.

 3. Herstellingen
  In elk bedrijf is er wel is de nood aan een onderhoud of herstelling. Denk maar aan het reinigen van de dakgoten, het afstellen van deuren, het plaatsen van een nieuwe deurpomp, ...
  Voor dit alles en nog veel meer kan u bij ons terecht! We werken periodiek of op afroep.
  Steeds zonder contract en verplichtingen.

 4. Sanitair

  Nood aan een nieuw toilet, nieuwe kraan, nieuwe wasbak? Als de leidingen al aanwezig zijn, plaatsen wij toiletten en wasbakken. We herstellen ook lekkende of verstopte toiletten en wasbakken.

 5. Schilderwerken
  Nood aan het bijwerken of schilderen van enkele muren, plafonds of vloeren binnen uw bedrijf in Kasterlee? U kan bij ons terecht voor deze schilderwerken. Ook het schilderen van deuren en raamkozijnen kan door ons uitgevoerd worden.

 6. Systeemplafond plaatsen
  Het plaatsen van een systeemplafond in uw bedrijf in Kasterlee,n ;bn, magazijn of winkel is een propere en eenvoudige oplossing om snel een plafond te creëren zonder veel stof en breekwerk. Het is gemakkelijk te plaatsen en u kan het voorzien van zoveel licht als u wenst. De bekabeling loopt over de plafondtegels en blijft bereikbaar.

 7. Ophalen van afval
  Geen tijd of geschikt transport om naar het containerpark te rijden? Wij beschikken over camionette met aanhangwagen. Wanneer u uw bedrijf (of delen ervan) opruimt of als u werken uitvoert, moet er soms meermaals naar containerpark gereden worden. Lig er niet van wakker: bel Bedrijfsklussen en wij regelen alles.

Jouw professionele klusjesdienst op maat.

Gyprocwerken ® laten uitvoeren? Bedrijfsklussen is jouw professionele klusjesdienst op maat. We gaan voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding, stiptheid en duidelijke communicatie.

Bezoek onze socials:

LinkedIn - Facebook - Instagram - Twitter - Youtube - Tumblr - Vimeo - Soundcloud

Bedrijfsklussen

BE0627.787.958

Kerkhofstraat 14,
3945 Ham

E. info@bedrijfsklussen.be

✆ 0474 97 22 94

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x