Koeltechnieker

Koeltechnieker nodig?


Bent u in uw bedrijf op zoek naar een bekwame koeltechnieker? Wij hebben de vakmannen die u zoekt, en ze lopen warm voor uw project van lange of korte termijn!

Bij Bedrijfsklussen beschikken we over een multi-inzetbaar team handige harry’s, sommige all-round en andere gespecialiseerd in juist datgene waar u hem voor nodig hebt: koeltechniek en HVAC bijvoorbeeld!

De kracht van Bedrijfsklussen schuilt in een hecht en toegewijd team. Onze koeltechniekers en andere knappe knoppen zijn hardwerkend, loyaal en smijten zich met volle goesting op elk project van korte of lange duur.

Heeft u snel een koeltechnieker of HVAC technieker nodig voor depannage, of zoekt u een interim koeltechnieker, of technisch profiel voor langere duur, of gewoon een technische partner om bepaalde opdrachten of klussen uit te besteden? Alles kan, Bedrijfsklussen en zijn koeltechniekers staan paraat!

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld hier uw opdracht.


PS: op zoek naar een andere specialisatie? Neem een kijkje naar ons overzicht van techniekers en technische specialisaties

KLUSDIENST OP MAAT!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x