Schilderwerken Balen

Nood aan het bijwerken of schilderen van enkele muren, plafonds of vloeren binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag verder! Onze experten komen ter plaatsen om de nodige werken te bekijken, opmeten en samen met u de juiste kleur uit te kiezen.

✆ 0474 97 22 94Vrijblijvende offerte aanvragen

Schilderwerken Balen

Op zoek naar een flexibele schilderdienst voor de kleine klussen? Bij Bedrijfsklussen kan u terecht voor het bijwerken of schilderen van enkele muren, deuren, raamkozijnen, plafonds of vloeren binnen uw bedrijf. Voor ons is geen klus te min! Heeft uw muur bijvoorbeeld nood aan een nieuwe kleur of moeten er schilderwerken bijgewerkt worden? Laat onze experten ter plaatste komen om het werk samen te bekijken, op te meten en de juiste kleur uit te kiezen.

Hoe gaan we te werk?

Wij leveren de medewerkers met materialen en u kiest de juiste kleur. Samen prikken we een gepaste datum en plannen we de werken in. Geen lange wachttijden, alles flexibel en professioneel uitgevoerd.

De muren worden bijgewerkt waar nodig en zorgvuldig plakken wij de delen af die niet geschilderd moeten worden. Daarna starten de schilderwerken. Afhankelijk of u een totaal nieuwe klaar wenst of enkel bijwerken betreft, brengen we één of twee lagen verf aan. Al dan niet voorzien van een primerlaag. 

Na afloop wordt alles weer zorgvuldig opgeruimd en laten wij alles netjes achter. Indien u gekozen heeft om extra muren bij te creëren in uw kantoor met gyproc of MDF, dan kunnen die niet alleen door ons geplaatst worden maar ook geverfd worden.

✆ 0474 97 22 94Vrijblijvende offerte aanvragen

Welkom bij Bedrijfsklussen!

Schilderwerken Balen gezocht? Bedrijfsklussen zorgt voor een optimale klusuitvoering in een uniek concept waarin u zowel tijd, problemen als geld bespaart! Klusjesmannen komen minder en minder voor in een bedrijf, maar dit wil niet zeggen dat de bedrijven geen klusjes meer op te knappen hebben. Daarom kunnen bedrijven eenmalig of op regelmatige basis via Bedrijfsklussen een klusjesman inhuren om de nodige klusjes, waaronder schilderwerken, uit te voeren!

Bedrijfsklussen is ontstaan in 2014 als klusjesdienst voor bedrijven, met als doel deze bedrijven een helpende hand te bieden in het oplossen van kleine klusjes aan, in en rond de gebouwen. Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring om u met de meest uiteenlopende klussen te kunnen helpen. U bundelt een aantal taken, wij spreken een dag en uur af en voeren het werk uit! Alles wordt gedetailleerd omschreven, geen discussie achteraf.

U kan op regelmatige basis gebruik maken van onze klusdiensten, of een van onze medewerkers oproepen voor een éénmalige, snelle interventie. Alles aan een, op voorhand bepaald, vast uurtarief. Zoals dat een professionele klusjesdienst betaamt, zijn al onze medewerkers uitgerust met een volledig ingerichte camionette en eventueel aanhangwagen.

Schilderwerken Balen door Bedrijfsklussen.

Schilderwerken Balen en meer

Graags ook jouw muren of deuren laten lakken? Bedrijfsklussen bied een totaaloplossing! Zo kan u naast schilderwerken ook bij ons terecht voor defecte lampen, loshangende stopcontacten, sanitaire problemen of herstellingswerken. Onze medewerkers beschikken over een volledig uitgeruste camionette met daarin professionele materialen, waardoor we steeds een vlotte service kunnen aanbieden. De meeste klussen voeren we uit in regie maar voor de grotere werken maken we graag een offerte op! Mocht u iets niet onmiddellijk terugvinden, neem gerust contact met ons op, de kans bestaat dat we u ook hiermee kunnen verder helpen.

Contacteer onsOntdek al onze diensten

Gyprocwerken ®

Herstellingen uitvoeren aan uw gipswanden of nieuwe wanden plaatsen? Voor alle mogelijke werken aan uw gipswanden of plafonds kan u beroep op ons doen. Oplevering zoals u wenst: enkel schuren of volledige afwerking.

Schilderwerken Balen en gyprocwerken door Bedrijfsklussen.Lees meer

Herstellingen

Nakijken of alles nog werkt, reinigen van de dakgoten, zijn de deuren nog juist afgesteld? Of graag nieuwe deurpompen plaatsen? Voor dit alles en nog veel meer kan u bij ons terecht!

Schilderwerken Balen en herstellingen door Bedrijfsklussen.

Waarom Bedrijfsklussen?

Uw zoektocht naar "Schilderwerken Balen" stopt hier. Bedrijfsklussen is jouw klusjesdienst op maat! Laat uw schilderwerken, herstellingen, sanitaire problemen enzoverder uitvoeren door onze professionele medewerkers. We gaan steeds voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding, stiptheid en duidelijke communicatie.

Vijf voordelen van een klusjesdienst

1) Ruime technische bagage

Het voordelen van een externe klusjesdienst is dat klusjesbedrijven vaak verschillende complementaire profielen kunnen aanbieden en daarmee dus een zeer brede technische bagage, die je nooit allemaal samen in één vaste klusjesman kan terugvinden.

2) Volledige uitrusting

Als je als bedrijf iemand vast in dienst neemt voor alle klusjes, schilderwerken en technische opdrachten in en rond je bedrijfsgebouwen, dan moet je behalve de vast personeelskosten ook zorgen voor materiaal en uitrusting. Vertrouw je de werken aan een externe partij toe, dan zorgt die voor al het nodige materiaal. Zo komt elke Bedrijfsklusser bij bedrijven langs met een volledig uitgeruste camionette met professionele gereedschappen.

3) Planning en afspraken

Stel dat het wat drukker wordt en er verschillende zaken tegelijk moeten opgeknapt worden. Denk aan het plaatsen van gipswanden in combinatie met schilderwerken. Bij een vaste klusser stapelt het werk zich dan op, terwijl een externe klusjesdienst kan beslissen om meerdere mensen tegelijk te sturen.

4) Total cost of ownership

Flexibiliteit is een zeer groot voordeel van een externe kluspartner: je roept hem enkel op wanneer je hem nodig hebt. Heb je iemand vast in dienst, dan moet je die zoveel mogelijk aan het werk houdt, wat je organisatie meer energie kost én wat meestal duurder uitkomt in totale kosten.

5) Verantwoordelijkheid inzake veiligheid

Indien een externe klusser een karwei komt klaren voor je bedrijf, dan blijft het klusbedrijf dat deze klusser in dienst heeft verantwoordelijk voor diens veiligheid. Je hoeft je daar dus ook weer geen zorgen over te maken!

✆ 0474 97 22 94Vrijblijvende offerte aanvragen


Schilderwerken Balen

Arbito bvba - Bedrijfsklussen

Kerkhofstraat 14,

3945 Ham.

BTW BE0627.787.958

Mail: info@bedrijfsklussen.be

Tel: 0474 97 22 94

Volg ons op: Facebook, LinkedIn of Instagram.

Schilderwerken Balen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x