Elektriciteitswerken Halen

Een elektricien gezocht voor elektriciteitswerken in jouw bedrijf in Halen?

Elektriciteitswerken? Loshangende kabels, lampen vervangen, ...? Als professionele klusjesdienst zorgt Bedrijfsklussen graag voor al jouw elektrotechnieken.

Bedrijfsklussen is jouw professionele klusjesdienst op maat.

Bedrijfsklussen: dé professionele klusjesdienst voor elektriciteitswerken in jouw bedrijf in Halen

Onze medewerkers verzorgen alle elektriciteitswerken in uw regio. Onze bedrijfsklussers kunnen verschillende kleine elektriciteitswerken voor uw bedrijf uitvoeren: kabels wegwerken, loshangende stopcontacten vastzetten/vervangen/bijplaatsen, etc..

Je kan onze elektriciens bijvoorbeeld ook inzetten voor het herstellen en/of bijplaatsen van elektriciteitsleidingen, aansluitingen of lichtpunten tot het voorzien van elektriciteit in aanbouwen en (kleine) nieuwe gebouwen.

Onze elektriciens kunnen in uw bedrijf extra elektriciteit voorzien en aansluiten. Houd er echter rekening mee dat we geen elektriciteit leggen in nieuwbouwwoningen of volledige renovatie projecten.

Ontdek wat bedrijfsklussen voor jouw bedrijf kan betekenen

Elektriciteitswerken Halen

Op zoek naar een elektricien voor uw bedrijf? 

Klussen voor bedrijven kunnen verschillende zaken inhouden. Zoekt u een elektricien voor uw bedrijf? Onze medewerkers zijn van vele markten thuis!

Onze diensten focussen zich op het oplossen van klussen waar u moeilijk een gespecialiseerd bedrijf voor vindt. Omdat wij verschillende diensten bundelen komen wij daar graag voor ter plaatse. 

Zo kan het zijn dat er naast het ophalen van uw afval of het herstellen van de lampen er zich ook elektrische problemen voordoen. Wij vervangen uw kapotte lampen, waarna er eventueel een inventaris kan opgemaakt worden zodat wij bij een volgende herstelling onmiddellijk de juiste lampen bij hebben. Eventueel laten we ook een aantal reservelampen bij u achter.

Loshangende stopcontacten, bekabelingswerken, kabels wegwerken in kabelgoten, … U kan voor al uw onderhoud van de elektriciteit bij ons terecht. 

Wij lossen de problemen op eenmaal ter plaatse, op voorhand komen kijken is vaak overbodig. Deze opdrachten worden in regie uitgevoerd. Kosten van de materialen worden op voorhand besproken met u als klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Onze medewerkers beschikken over een volledig uitgeruste camionette met daarin professionele materialen, deze volstaan voor een vlotte service. 

Ook voor een totale offerte voor een complete relighting kan u beroep op ons doen, wij hebben de nodige specialisten in huis om u daarin bij te staan.

Tip: Werkt u samen met een een externe schoonmaakdienst? Dan is het misschien handig om hun de nodige mankementen te laten noteren, zij komen immers in alle ruimtes.

Contacteer Bedrijfsklussen voor uw elektriciteitswerken in Halen

Zoek je een elektricien? Wens je gebruik te maken van onze klusjesdiensten voor het uitvoeren van elektriciteitswerken in jouw bedrijf? Eénmalig, periodiek of elke dag? Alles is mogelijk.

Wij voeren de klusjes in jouw bedrijf uit voor onderstaande regio's:

  • De gehele regio Brussel - Leuven
  • Regio Antwerpen
  • Regio Limburg - Luik

Vraag jouw offerte op of meld een klus via ons formulier, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel 0474 97 22 94

Ontvang meer informatie

Ontvang een gratis offerte

Elektriciteitswerken Halen

De voordelen van een externe klusjesdienst voor uw elektriciteitswerken.

Bedrijven opteren steeds minder vaak voor vaste klusjesmannen, en elektriciens zijn soms moeilijk te pakken te krijgen. Het is nu eenmaal moeilijk te voorspellen wanneer er meer of minder klusjes of herstellingen zullen opduiken. Een externe klusjesdienst wordt dan wel heel interessant... 

Hieronder een overzicht van de belangrijkste voordelen van een externe klusjesdienst, zoals de formule die Bedrijfsklussen aanbiedt:

  • We beschikken over een ruime technische bagage
  • Onze medewerkers beschikken over een volledig uitgeruste camionette met daarin professionele materialen, deze volstaan voor een vlotte service.
  • We hanteren een vaste planning
  • Flexibiliteit: je roept ons op wanneer je ons nodig hebt
  • Verantwoordelijkheid inzake veiligheid


Ontdek de rest van ons uitgebreide dienstenaanbod

Klussen voor bedrijven kunnen verschillende zaken inhouden. Onze medewerkers zijn van vele markten thuis, hier sommen we er een aantal op. Mocht u iets niet onmiddellijk terugvinden, neem gerust contact met ons op, de kans bestaat dat we u ook hiermee kunnen verder helpen.

Over Bedrijfsklussen

Bedrijfsklussen is ontstaan in 2014 als klusjesdienst voor bedrijven, met als doel deze bedrijven een helpende hand te bieden in het oplossen van kleine klusjes aan, in en rond de gebouwen.

Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring om u met de meest uiteenlopende klussen te kunnen helpen. U bundelt een aantal taken, wij spreken een dag en uur af en voeren het werk uit!
Alles wordt gedetailleerd omschreven, geen discussie achteraf.

U kan op regelmatige basis gebruik maken van onze klusdiensten, of een van onze medewerkers oproepen voor een éénmalige, snelle interventie. Alles aan een, op voorhand bepaald, vast uurtarief.

Zoals dat een professionele klusjesdienst betaamt, zijn al onze medewerkers uitgerust met een volledig ingerichte camionette en eventueel aanhangwagen.

Contacteer Bedrijfsklussen vrijblijvend of meld uw klus hier aan. Uw klusjesdienst staat paraat!

Ontvang een gratis offerteMeld een sanitaire klus

Elektriciteitswerken Halen

Elektriciteitswerken | Halen

Bedrijfsklussen is jouw professionele klusjesdienst op maat. We gaan voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding, stiptheid en duidelijke communicatie.

Bezoek onze socials:

LinkedIn - Facebook - Instagram - Twitter - Youtube - Tumblr - Vimeo - Soundcloud

Bedrijfsklussen

BE0627.787.958

Kerkhofstraat 14,
3945 Ham

E. info@bedrijfsklussen.be

✆ 0474 97 22 94

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x