Klussen voor bedrijven Klussen voor bedrijven Klussen voor bedrijven Klussen voor bedrijven Klussen voor bedrijven Klussen voor bedrijven Klussen voor bedrijven Klussen voor bedrijven


Herstellingen

Alle nodige herstellingen voor een technische dienst binnen uw bedrijf gaande van het herstellen van een defecte klink, bureaustoel tot losliggende tegels voeren wij uit. Zoekt uw bedrijf een klusjesdienst in Limburg, klusjesdienst in Vlaams-Brabant of klusjesdienst in Antwerpen, dan kan bedrijfsklussen u helpen. Doe beroep op een professionele klusjesman en laat de nodige herstellingen binnen uw bedrijf uitvoeren door een vakman.

Kleine electriciteitswerken

Last van loshangende kabels? Wij kunnen ze voor u wegwerken. Daarnaast kunnen we kleine elektriciteitswerken zoals loshangende stopcontacten vastzetten, vervangen of stopcontacten bijplaatsen. Voor alle soorten kleine elektriciteitswerken in Antwerpen, Limburg of Vlaams Brabant kan u beroep doen op ons.


Onderhoud

Klusjesman gezocht voor het ledigen van dakgoot, nakijken van de filters van uw ventilatiesysteem, het plaatsen van wanden, kortom voor al het onderhoud in en rond uw gebouwen kan u terecht bij Bedrijfsklussen.

Kleine sanitairwerken

Nood aan een nieuw toilet, nieuwe kraan, nieuwe wasbak? Als de leidingen al aanwezig zijn, plaatsen wij toiletten en wasbakken. We herstellen ook lekkende of verstopte toiletten en wasbakken. Meer over onze kleine sanitairwerken.


Lampen vervangen & inventariseren

Wij kunnen op voorhand een inventarisatie opmaken van uw lampen. Zo kan u bij defect rekenen op een snelle vervanging!

Opkuis na verhuur of voor verkoop

Wij brengen het gebouw na verhuis terug in de oorspronkelijke staat, zodat u zeker uw waarborg niet verliest. Ook als huiseigenaar kan u op ons beroep doen voor de overgang van de ene naar de andere huurder/koper. Voor het gehele onderhoud van gebouwen kan je bij ons terecht.


Buitenwerken

Klinkerverzakkingen, herstellen van omvergereden muurtjes of brievenbussen, betonnen of houten palen plaatsen, … Als het weer mee zit, lossen wij het voor u op!

Containerpark

Geen tijd of geschikt transport om naar het containerpark te rijden? Wij beschikken over camionette met aanhangwagen.

© 2017 - bedrijfsklussen.be - sitemap