Diensten

Klussen voor bedrijven kunnen verschillende zaken inhouden. Onze medewerkers zijn van vele markten thuis, hier sommen we er een aantal op. Mocht u iets niet onmiddellijk terugvinden, neem gerust contact met ons op, de kans bestaat dat we u ook hiermee kunnen verder helpen.

Koeltechnieker voor uw bedrijf?

Beschikt u over een kleine airco unit die een onderhoud nodig heeft? Wilt u de airco verhuizen naar een ander lokaal of volledig weghalen. Wij beschikken over een technische dienst die u dat correct kan uitvoeren.

Elektrische werken

Loshangende kabels of bijtrekken van kabels? Wij voeren het uit! Daarnaast kunnen we elektriciteitswerken zoals loshangende stopcontacten vastzetten, vervangen of bijplaatsen. Lampen vervangen of herstellen, of omschakelen naar LED verlichting? Via een studie kunnen we berekenen welke besparingen dat u kan opleveren.

Herstellingen in uw bedrijf?

In elk bedrijf is er wel is de nood aan een onderhoud of herstelling. Nakijken of alles nog werkt. Reinigen van de dakgoten, zijn de deuren nog juist afgesteld, plaatsen nieuwe deurpomp,...? Voor dit alles en nog veel meer kan u bij ons terecht! Periodiek of op afroep! Steeds zonder contract en verplichtingen.

Sanitairwerken

Nood aan een nieuw toilet, nieuwe kraan, nieuwe wasbak? Als de leidingen al aanwezig zijn, plaatsen wij toiletten en wasbakken. We herstellen ook lekkende of verstopte toiletten en wasbakken.

Gipswanden plaatsen of herstellen.

Herstellingen uitvoeren aan uw gipswanden of nieuwe wanden plaatsen? Voor alle mogelijke werken aan uw gipswanden of plafonds kan u beroep op ons doen. Oplevering is zoals u wenst enkel schuren en schilder klaar maken of volledig afgewerkt.

Schilderwerken

Nood aan het bijwerken of schilderen van enkele muren, plafonds of vloeren binnen uw bedrijf. U kan bij ons terecht voor deze schilderwerken. Ook het schilderen van deuren en raamkozijnen kan door ons uitgevoerd worden.

Plaatsen systeemplafonds

Het plaatsen van een systeemplafond in uw bedrijf, magazijn of winkel is een propere en eenvoudige oplossing om snel een plafond te creƫren zonder veel stof en breekwerk. Het is gemakkelijk te plaatsen en u kan het voorzien van zoveel licht als u wenst. De bekabeling loopt over de plafondtegels en blijft bereikbaar.

Afvoer containerpark

Geen tijd of geschikt transport om naar het containerpark te rijden? Wij beschikken over camionette met aanhangwagen.

KLUSDIENST OP MAAT!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x